Sisteme control acces hotelier s rezidential

control acces hotelier

SISTEME

HOTELIERE

Sistemele de control acces hotelier cu cardul au devenit o necesitate, atat pentru confortul clientului cat si pentru managementul hotelier

Stiai ca fiecare inchiriere de camera se inregistreaza automat in raport iar cardul este valabil doar in perioada inchirierii ?

SISTEMUL ROMDAF

​​YALE REGIM HOTELIER IOS & Android
 

Control acces hotelier cu deschidere prin telefon mobil Bluetooth compatibil cu IOS si Android. Cu ajutorul aplicatiei mobile se genereaza o invitatie Bluetooth sau un cod numeric cu perioada de valabilitate conform perioadei de check in si check out. Se poate vizualiza istoricul de accesari. Functioneaza pe baza de baterii si nu necersita cablare. Accesul poate fi generat de oriunde si oricand de pe orice dispozitiv IOS sau Android. Ideala Airbnb, Booking, case vancata.

​​YALE ONLINE WIRELESS 
 

Control acces pe baza de card MIFARE, cod numeric si chei virtuale - invitatii bluetooth. Notificari in timp real si un management usor de la distanta. Cardul, codul si cheile virtuale pot fi permanente sau cu perioada de valabilitate conform cazarii. Yalele au o comunicare bluetooth si pentru a deveni online e nevoie de 1 gateway (punte intre yalele bluetooth si reteaua WiFi).

.

​​YALE CARD HOTELIERE
 

Control acces hotelier cu card RF de proximitate. Valabilitatea si destinatia acestuia este specificata la receptie. Nu necesita conectare la PC si functioneaza pe baza de baterii cu o viabilitate de minim 1 an. Pot fi montate pe usile deja existente de catre non-profesionisti. Se poate creea un sistem complex care include incuietori de vestiar, acces cladire, parcare, lift etc

​​SOFTWARE HOTELIER
 

Usor de utlizat si intuitiv, utilizabil pe diferite nivele de acces, ofera o gestiune hoteliera complexa. Se pot cripta carduri cu functii speciale: master, floor, building, cleaner, libera trecere etc. Se pot efectua rezervari, schimb de camera, cazare grupuri etc. Toate operatiile se salveaza si rapoartele se exporta in EXCEL.

​​STATUS INFO CAMERA
 

Imbunatateste imaginea hotelului si aduce un plus de confort atat clientului, cat si personalului. Afiseaza la exterior statusul setat de catre client din interior. Camera hoteliera poate dispune de intrerupatoare touch, prize USB, consola comanda la pat, termostat inteligent conectat la economizatorul de energie RF card si alte sisteme hoteliere.

​​Doze patrate
 

Doze simple si duble pentru pereti de rigips si caramida cu adancime de 35 mm. Aparatura electronica Touch necesita doze patrate.

Descriere sistem control acces spatii de cazare in regim hotelier

Sistemul de control acces in regim hotelier este conceput pentru a putea automatiza sistemul de cazare, nefiind nevoie de intalnirea cu clientul pentru predarea si primirea cheilor de acces. Yale -le inteligente bluetooth permite trimiterea de invitatii catre client direct din aplicatia mobila de pe orice dispozitiv cu sistem de operare IOS si Android. Inviutatia bluetooth permite accesul atat pe poarta si usa principala, cat si la camera conform perioadei de cazare. Tot din aplicatia mobila poate fi generat si un cod de acces, cu perioada de valabiliate conform inchirierii camerei. Pot fi generate coduri si invitatii bluetooth cu orar de acces pentru personalul de servici, administrator, firma de curatenie. Yale -le inteligente in regim hotelier permit accesul prin bluetooth, cod numeric, card si cheie mecanica. Cu ajutorul telefonului mobil si a aplicatiei, se poate viziualiza istoricul de accesari si ofera un management complex de control acces. Yale -le inteligente functioneaza pe baterii si nu necesita cablare sau yala electromagnetica in tocul usii. Yale -le inteligente comercializate de ROMDAF se pot monta se pot monta atat la exterior, ccat si la interior, pe usi metalice sau de interior. Astfel, sistemul de control acces in regim hotelier este ideal pentru AIRBNB, BOOKING, EXPEDIA etc.

Descriere sistem control acces Loqness

Yala Loqness este un produs ROMDAF, dezvoltat integral in Romania, venit sa solutioneze problemele de control acces si gestiune pe segmentul de regim hotelier. Sistemul functioneaza pe baza de baterii si nu necesita conectare la internet. Codurile numerice de cazare se genereaza din aplicatia WebApp, functionala de pe orice web browser si dispozitiv cu conexiune la internet. Codul numeric generat are perioada de valabilitate conform Check-In si Check-Out. Din programul de inchiriere si gestiune Loqness, se poate emite coduri oaspete, coduri master, coduri personal de curatenie. Totul se poate automatiza, astfel incat doar inchiriezi prorprietatea pe AIRBNB, BOOKING etc si sistemul Loqness face restul: trimite automat codul de acces valabil conform inchirierii, trimite factura, rapoarte etc.

​​Descriere sistem control acces hotelier cu card proximitate MIFARE

OFERA TOTUL CU EFORTURI MINIME - Yale -le card mifare sunt caracterizate prin eleganța, comoditate, fiabilitate. Comntrol acces pe baza de card este ideal hoteluri, birouri, scoli, camine, spitale, clinici etc. Yale -le nu necesita conectare PC si functionează pe baza de baterii. Software -ul hotelier este usor de utilizat ofera o gestiune complexa. Valabilitatea cardului mifare si destinatia acestuia este specificata la receptie, in momentul inchirierii camerei si scrierii acestuia. Sistemul de control acces hotelier offline poate fi completat cu cititor de perete cu card pentru acces in cladire sau lift, functionabil in acelasi in sistem hotelier cu valabiliatte card conform inchirierii camerei.

USOR DE UTILIZAT, MULTE DE ARATAT – Software -ul de control acces hotelier se poate utiliza pe diferite nivele de acces, pentru mai mulți utilizatori, fiecare avand parola proprie. Criptarea diferitor carduri de acces: manager card, cleaner card, floor card, building card, guest card etc. Cardul de acces camera oaspete este valabil doar in intervalul de timp in care este inchiriata camera. Se pot efectua rezervari, schimburi de camere, prelungire sedere etc. Se pot scoate rapoarte inchirieri cameră, oaspeti, deschideri camere etc. in format XLS.

SIMPLITATE SI PRECIZIE - Card -ul de proximitate radio frecventa RF Mifare 13,56 Mhz are viabilitatea limitata doar prin distrugere. Card -ul permite deschiderea doar in perioada sau intervalele de timp si camerele specificate la scrierea cardului / inchirierii camerei oferind astfel un control acces hotelier pe baza de card mifare sigur, facil si simplu de utilizat.

Cele 16 sectoare ale cardului MIFARE (1K) permit utilizarea card -ului de acces și cu alte scopuri (automatizare bariera, incuietoare de vestiar si acces piscina, etc). Card -ul de acces camera hotel poate fi personalizat prin imprimare.

ELEGANTA, FIABILIATE, INTELIGENTA - Montarea yale -i pentru hotel poate fi efectuata foarte ușor conform manualului de instructiuni. Yale -le sunt concepute pentru a nu fi necesara inlocuirea usilor vechi, ci doar inlocuirea yale -i existente. Functionează cu 4 baterii de 1,5 V AA si NU necesita cablare sau alta yala electromagnetica in tocul usii. Viabilitatea bateriilor: la o medie de 25 deschideri pe zi, este de minim 1 an. Cu o temperatura de functionare de -30 C, yale -le hoteliere pot fi folosite si la exterior. Yale-le pot fi programate pe modul libera trecere, functionand ca o yala clasica de acces; EX: la intrare in cladire: in intervalul de ora 9-22 libera trecere; dupa ora 22 accesul in hotel e permis doar pe bază de card valabil conform inchirierii. “Cutia neagra” din interiorul yale -i inregistrează ultimele 1000 accesari, reusind astfel monitorizarea si rezolvarea problemelor nedorite.

CONTACT US

 ​​Str. Donath, nr. 180, Cluj-Napoca, 400331, Romania

contact@romdaf.com

+40 732 438 211 

+40 743 319 838 

  • Romdaf Facebook

​​​​Copyright © 2016 by Romdaf. All rights reserved

Butuc broasca electronic