Sisteme control acces hotelier s rezidential

sisteme de acces

SISTEME

DE ACCES

Yale -le inteligente permit accesul prin cod, card, amprenta sau telefon mobil, iar inchiderea usii este automata, fiind practic imposibil sa uiti usa deschisa

Stiai ca hotii folosesc spray cu azot care, prin diferenta de presiune, ingheata incuietorarea usii iar apoi aceasta devine casanta si se sparge cu surubelnita ?

SOLUTIA NOASTRA

​​Yala Bluetooth mobile app

Yala de intrare pentru usile metalice, interior, porti sau usi PVC. Deschiderea se realizeaza prin telefon bluetooth, amprenta, cod sau card. Varianta de control acces yala bluetooth permite trimiterea de invitatii (bluetooth sau cod) direct de pe telefon de oriunde, oricand; ofera un management complex al accesului. Compatibile cu IOS si Android. Este ideala pentru acasa, birou, case de vacanta, inchirieri in regim hotelier. Yala inteligenta functioneaza pe baza de baterii si nu necesita cablare sau yala electromagnetica.    

​​YALE INTELIGENTE USI PVC, METALICE SI INTERIOR
 

Cu un aspect deosebit, solide si rezistente, yale -le faciliteaza accesul prin multiple variatii de deschidere: telefon, ZigBee, amprenta, cod, card si combinatii ale acestora. Inchiderea automata si multipunct prin ridicare de maner le recomanda ca iale ideale de securitate. Viabilitatea bateriilor este de minim un an. Recomandate si ideale oriunde e nevoie de un acces controlat

VIDEO ​​INTERFON WIRELESS IOS & ANDROID
 

Datorita conexiunii la internet wireless, poate fi montat oriunde fara grija cablurilor iar usa poate fi deschisa de oriunde si oricand de pe un dispozitiv IOS sau Android. Apelurile video sunt full duplex si pot fi inregistrate. Este dotat cu senzor de miscare si snapshot automat la apelare. Camera HD wide angle cu infrared night vision.

​​INCUIETORI DE VESTIARE
 

Ideale pentru SPA, Gym, Fitness, piscine sau scoli. Nu necesita conectare la PC si functioneaza pe baza de baterii. iIncuietorile pot fi stand alone, sistem inchiriere cu valabilitate card sau online. Cardul RF proximitate poate fi tip bratara rezistent la apa utilizabil si in alte scopuri: bariera, intarre cladire, acces camera etc. Posibilitate monitorizare acces si plata cu cardul de acces.

1/5

CONTACT US

 ​​Str. Donath, nr. 180, Cluj-Napoca, 400331, Romania

contact@romdaf.com

+40 732 438 211 

+40 743 319 838 

  • Romdaf Facebook

​​​​Copyright © 2016 by Romdaf. All rights reserved

V866 Yale usi metalice cu cod, card

Yala cu cod si card pentru usi de intrare metalice